Een week vakantie in Deudesfeld. Heerlijk was dat. Bijna 10 dagen veel gewerkt, maar ook gewandeld, taart gegeten, met vrienden verbleven, gefietst op de nieuwe mountainbikes, genoten van alle mezen die komen snoepen van pinda’s, zaadjes en vetbol. Het weer was niet al te best, maar het was toch heerlijk.

Werk

We zijn weer veel opgeschoten – boven is het nu bijna klaar. Alles is nu gewit daar (dood aan zalmroze en babypoepgeel) en de slaapkamer heeft nieuwe gordijnen. De woonkamer en de keuken zijn behangen met respectievelijk vintage en retrobehang. We hebben een brievenbus, een sleutelkastje en een waslijn. En zo nog heel wat. En bijna alle oude meubels en snuisterijen staan beneden in de garage, klaar voor wie ze maar wil hebben.

Meer logés

Johanneke en Bart kwamen logeren en losten tussen neus en lippen het geurprobleem van de logeerverdieping op (er lag een putje droog – emmer water erover en weg stank). We gingen naar een rommelmarkt met ze waar we veel leuke dingen wegsleepten en lunchten in Himmerod.

Buurmannen

We kregen hulp van twee buurmannen. De ene wist een mooi verhaal over de ander. De een had de poten onder een tafel uitgezaagd, waarop de ander diens bed doormidden zaagde! Als je dat soort dingen weet ga je je thuis voelen :-).

 

 

 

Herfst!

Kijk die kleine (5mm) gaan!

De opgeleukte keuken

Vintage behang van Susanne

Retrobehang in de woonkamer

Allereerste behangklus

Ons huis vanaf Landesblick

Ongeveer 20 minuten fietsen van ons vandaan ligt Landesblick, een hoge uitkijktoren van waaruit je over de verre omgeving uitkijkt.

Geluk

Een gevonden hoefijzer voor nog meer geluk Een gevonden hoefijzer boven de deur voor nog meer geluk

Zelfs de sleutels ...

… gelabeld. Wat een organisatietalent.

De huismezen

Vogeltjes op bezoek. Ze maken er een teringbende van op het balkon, maar het is het waard. Vind ik.

Vertaal / Translate »