Dezer weken zijn we druk aan het verzamelen: spullen die ons interieur gaan opvrolijken. Op de een of andere manier is het allemaal oranje en dat betekent dat we nu moeten ophouden anders wordt ’t het Huis van Oranje, of – nog erger – het Oranjehuis.

De oogst van al dat struinen over Marktplaats, Marketplace en Ebay-Kleinanzeigen gaan we komend weekend planten (oeps, botsende metaforen). Zie op de foto: een enorme oranje stoel (die we trouwens cadeau kregen van mijn vriendin Carolien), vier oranje stoelen op trompetpoten (mooi woord dat ik gisteren leerde), een aardewerken lampje voor boven de bank of voor bij de tafel, en to top it all off: grafisch behang met oranje als belangrijkste kleur. Dit komt achter de bank.

Erg benieuwd hoe het er in de praktijk uit gaat zien. Het behang duurt wel even nog, we moeten eerst het rauhfaser afweken en de rest wit schilderen. Gelukkig is ook de tafel die we uitgezocht hebben wit (halen we vrijdag in Trier op), de booglamp is wit (komt uit Weert) en het bankje lichtblauw. Foto’s hiervan volgen later.

Vertaal / Translate »