Zo mooi was het in de jaren 60, zo mooi is het nog!

Deudesfeld – Desserath

Dit weekend Im Grüne Bereich vonden we een schat: een originele folder over Deudesfeld – uit de jaren 60 schat ik zo! Omdat we het huisje aan het restylen zijn naar eind jaren 60- begin 70, waren we natuurlijk zeer verguld. 

Houdt U ervan iets nieuws te leren kennen, iets ver weg van grote straten en de toeristenstroom?

Zoekt u de kleine avonturen in een stil gelegene, natuurlijke en betoverende landschap?

Dan moet U zo een onbezorgde vakantie los van de dagelijkse sleur genieten! Gaat U eens echt op vakantie omringd van natuur! In de zuivere frisse lucht doet U tevens iets voor Uw gezondheid!

Deudesfeld-Desserath, erkend ontspanningsoord, omgeven van een heerlijk landschap, midden inhet hart van de Vulkaan-Eifel, met groene weiden, bossen en bergen (450 m. hoog), in het zuid-westelijke gedeelte van de kring Daun. Bovendien in de directe nabijheid van de Eifel-vulkaankrater-meren.

Goed gemarkeerde, mooie en gemakkelijk begaanbare wandelpaden midden door bosgebieden, waar weiden en velden U uitnodigen te ontspannen, nieuwe energie op te doen en ook tot een zorgeloze picknick. Terplaatse vindt U meerdere goed geleide hotels, voorzien moderne komfort (3 met overdekte zwembaden), verzorgde restaurants, als ook gezellige pensions, vakantiewoningen en talrijke particuliere logeerkamers. Er is zelfs een verwarmd open-luchtbad in het nabije Manderscheid. U kunt er hengelen, minigolf spelen, er is gelegenheid tot paardrijden en een rit met de koets, tot grillen bij schuilhutten en trimmen op trimpaden, U kunt er ook tennissen of gebruik maken van ons sportcomplex.

Klik op de pijltjes om door de folder te bladeren

Vertaal / Translate »